Yritys

Areite Oy

Olemme toimineet määrälaskennan parissa jo yli 25 vuotta. Tuotamme määrätietoa rakennusalan asiantuntijoille ja ammattilaisille ympäri Suomen. Toteutamme projekteja kaiken kokoisiin projekteihin, kaiken kokoisille yrityksille. Useat Suomen suurimmista rakennusyrityksta käyttää säännöllisesti palveluitamme.

Jos mietit keinoja toiminnan tehostamiseen ja katteiden kasvattamiseen, aloita ottamalla meihin yhteyttä. Keskustelemme mielellämme, miten voimme auttaa toimintaanne.

3,9M €
Liikevaihto (2020)

Vakaa asemamme Suomen määrälaskentakentässä, on yksi menestyksemme avaimista.

40
Ammattilaista

Yrityksessämme työskentelee 40 rakennusalan ammattilaista, jotka työskentelevät sen eteen, ettei sinun ja yrityksesi tarvitse huolehtia määrälaskennasta.

Yli 10 000
Laskettua projektia

Luku kertoo kokemuksestamme. Olemme pyrkineet kehittämään toimintaamme näiden jokaisen projektin yhteydessä.

Areiten tavoitteet

Toimitamme asiakkaillemme laadukkaita määräluetteloja. Kuitenkin jatkuvana tavoitteenamme on kehittää toimintaamme niin, että asiakkaamme ovat entistä tyytyvväisempiä, määräluettelot entistä laadukkaampia.

Haluamme olla paras.

Miten asiakasta arvostetaan?

40 rakennusalan ammattilaisen tiimi tekee töitä jatkuvasti sen eteen, että asiakkaamme pystyvät toimimaan meidän kanssa vaivattomasti, pystyvät luottamaan meihin ja meidän tuotteisiin.

Asiakas on meillä aina etusijalla.

Areiten toimintatavat

Ammattitaitoinen ja yhteistyökykyinen henkilökunta pitää huolen, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Panostukset ohjelmistokehitykseen ja yrityksen toimintamallien kehitykseen takaavat, että työntekijöillämme on laadukkaat ja tehokkaat työvälineet. Nämä mahdollistavat palveluiden ja tuotteiden korkea laadun.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti kaikilla alueilla.

Kokemus määrälaskennasta

Asiantunteva henkilökunta. kokemus määrälaskennasta, ohjelmistokehitys, asiakaskentän laaja tuntemus, asiakkaiden tarpeiden tunteminen… Tässä muutamia menestyksemme avaimia.

Olemme laskeneet yli 10 000 määräluetteloa. Ohessa esimerkkejä asiakkaistamme.

Fira - Logo
Rakennus K.Karhu - Logo
Luja - Logo
Rakennus Petäjä - Logo
Peab - Logo
Pohjola Rakennus - Logo
Varte - Logo
SRV - Logo
OY Rakennuskultti AB - Logo
Jatke - Logo
LRT Lapin Teollisuusrakennus OY - Logo
Uudenmaa Mestari-rakentajat - Logo
Pallas Rakennus - Logo
JM SUOMI OY - Logo